Aleš Hojs, kamniški in komendski kandidat SDS na volitvah v DZ

Objavljeno: .

Aleš Hojs, kandidat SDS za poslanca DZ v občinah Kamnik in KomendaAleš Hojs, univ. dipl. ing. gradb., sem kandidat Slovenske demokratske stranke na letošnjih parlamentarnih volitvah v občinah Kamnik in Komenda.

V politiko sem se vključil v času demokratičnih sprememb v letih 1988-1991, ko sem se kot član Slovenskih krščanskih demokratov pridružil koaliciji Demos. Koaliciji, ki je s svojim programom prepričala večino Slovenk in Slovencev, ki so ji naložili, da izpelje program osamosvojitve Slovenije. V celotni zgodovini Slovencev ni bilo pomembnejšega obdobja, kot je obdobje naše osamosvojitve. Kot tudi ni bilo koalicije, kot je bila koalicija DEMOS. In danes je čas, da koalicija pomladnih in novih strank, ki želijo drugačno Slovenijo, zopet stopi skupaj in v družbi zagotovi spremembe, ki so nujne. Zato je v nedeljo, 3. 6. 2018, najpomembnejše, da tako kot pred 28. leti, opravimo svojo državljansko dolžnost, gremo na volišča in izberemo tiste, ki jim zaupamo,da njihovi programi niso prazne obljube!

 

Aleš Hojs Aleš Hoj v spremstvu članov vodstva kamniškega občinskega odbora SDS

 

Sam sem, tako v stroki kot politiki, vedno uresničeval to, kar sem obljubil. Na zadnjem srečanju, ki smo ga v okviru društva Demos na Kamniškem imeli pred začetkom volilne kampanje, sem obljubil, da bomo obnovili del državne ceste na kamniški obvoznici in uredili peš prehod na državni cesti proti Snoviku. Eno in drugo je v teku. Javno naročilo za izbor izvajalca za obnovo ceste je zaključeno in v kratkem lahko pričakujemo podpis pogodbe, projektna dokumentacija za peš prehod in osvetlitev le tega pa je v potrjevanju na občini !

Mojih dejanj, iz časa, ko sem bil minister za obrambo, kot so razveljavitev pogodbe s Patrio, poimenovanje vojašnice po padlem Kamničanu Edvardu Peperku in predloga, da naj pred predsedniško palačo stoji častna straža slovenske vojske pa se verjetno tudi še spomnite!

Kot predsednik Združenja za vrednote slovenske osamosvojitve, katerega kolektivni član je tudi društvo Kamniškem, uresničujem zavezo vrednotam, za katere smo se Slovenci pred skoraj tremi desetletji na plebiscitu povsem poenotili. Zato verjamem, da mi boste tudi to nedeljo zaupali vaš glas! Vaš glas zame in stranko SDS bo glas ZATE in za prihodnost, o kakršni smo sanjali ob osamosvojitvi!

 

Tagi/značke: Komenda Kamnik Aleš Hojs volitve v DZ 2018 Slovenska demokratska stranka